Nyheder

Opstart i Regnbuen

Personalet i Regnbuen

Året rundt i Regnbuen

Hos os tager vi udgangspunkt i børnenes perspektiv, vi udforsker naturen på tæt hold og opfordrer derfor til påklædning, som kan bruges i al slags vejr, da I vil opleve, at børnene kommer ind med ”mudder på næsen” og dejlige røde kinder.

Det pædagogiske arbejde i Regnbuen tager udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan, hvor legen og børneperspektivet er i højsæde. Til maj 2022 afholder vi en pædagogisk dag, hvor vi skal fortsætte vores udviklingsprojekt omkring legens betydning, og hvordan vi kan blive bedre til at understøtte den i det daglige arbejde med børnene.

Vi har en ambition om at udfordre De 17 Verdensmål, "som er verden vigtigste plan", så den tager udgangspunkt i et barneperspektiv fra 0 - 6 år. Vi vil arbejde for, at ingen børn og voksne i Regnbuen bliver ladt i stikken. Samtidig er ideologien, at det aldrig er for tidligt at kunne gøre en forskel og både lære at passe på hinanden og på kloden.
Vores årshjul er opdelt i 6 spændende emner, som børn og voksende kan forbyde sig i to måneder af gangen. Disse emner er kædet sammen med årstider, verdensmål og hvad børnene viser os de er interesseret i.

Vi er et hus i lyse og rare lokaler. Vi har atriumgårde, hvor børnene kan lege i frisk luft, en stor sal til fysisk udfoldelse, gode grupperum til kreativitet og samlinger og køkken/alrum.

Vores legepladser er store og byder på forskellige naturrige lege- og læringsmiljøer med grønne områder, skov, bålsted, svævebane og masser af spændende naturoplevelser, som er tilpasset aldersgrupperne i henholdsvis vuggestuen og børnehaven.

Værdigrundlag

Læreplan og pædagogisk praksis

Dreng der leger
Sundhed, Sygdom og Kost

Nyheder fra Regnbuen