Kl. 06.30-08.00

Vi åbner kl. 06.30 i henholdsvis vuggestuen og børnehaven, hvor børnene er velkomne til at spise deres medbragte morgenmad sammen med de voksne.
Vi tilbyder ikke mælk og beder jer venligst medbringe mælk, hvis det hører til morgenmaden. Derudover vil der være små aktiviteter sammen børnene indtil børn og voksne går på egne stuer kl. ca. 7.45

Kl. 09.00-11.00

Har vi samling, børnemøder og aktiviteter på stuerne samt på tværs af stuerne i aldersopdelte grupper. Vi arbejder med pædagogiske læreplaner og har planlagte læringstemaer i læringsrum i formiddagstimerne.
Vi bruger hele husets muligheder med fokus på leg og læring og hvor stuerne, køkken/alrum, sprogrummet, vores idrætssal, atriumgårde, legepladsen og bålstedet bruges som pædagogiske læringsrum.
Vi planlægger og tilrettelægger kvartalsvis hvilke læreplanstemaer og aktiviteter, vi arbejder med.
I bedes følge med på Tabulex og på opslag i Regnbuen.

Kl. 11.00-12.00

Børnene spiser i små grupper. Vuggestuebørnene spiser ofte lidt tidligere end børnehavebørnene.

Kl. 12.00-14.00

Nogle børn sover, dette gælder særligt i vuggestuen. Børn over 2 år sover altid inde. Det er af sikkerhedsmæssige hensyn i forhold til seler i krybber og barnevogne.
Vi tilstræber, at børnehavebørnene er ude og lege hver dag.

Kl. 14.00-16.00

Sovebørnene kommer op, og børnene kommer ind fra legepladsen.
Vi spiser frugt og eftermiddagsmad.
I perioder med særlig godt vejr og i sommermånederne, vil I opleve, at mange aktiviteter herunder også spisning kan forekomme udendørs.
Små aktiviteter/lege tilbydes og sættes i gang og de voksne følger børnenes lege initiativer på stuerne.

Kl. 16.00-17.00

Vuggestuen og Børnehaven mødes på en stue, hvor børnene leger indtil de bliver hentet. Husk at sige farvel og tjek dit barns garderobe til den næste dag.