Hos os tager vi udgangspunkt i børnenes perspektiv, vi udforsker naturen på tæt hold og opfordrer derfor til påklædning som kan bruges i al slags vejr, da I vil opleve, at børnene kommer ind med ”mudder på næsen” og dejlige røde kinder.

Vi arbejder ud fra de nye styrkede lærerplaner, hvor legen og børne perspektivet er i højsæde og skal her til efteråret i gang med et udviklingsprojekt omkring legen betydning og hvordan vi kan blive bedre til at understøtte den i det daglige arbejde med børnene.

Vi har en ambition om at udfordre de 17 verdensmål "som er verden vigtigste plan" så den tager udgangspunkt i et barneperspektiv fra 0 - 6 år og vi vil derfor gerne arbejde for at der i Regnbuen er ingen børn og voksne der bliver ladt i stikken.
Samtidig er ideologien at det aldrig er for tidligt, at kunne gøre en forskel og både lærer at passe på hinanden og på kloden.

Vi er et hus i lyse og rare lokaler. Vi har Atriumgårde, hvor børnene kan lege, en stor sal til fysisk udfoldelse, gode grupperum til kreativitet og samlinger og køkken/alrum.

Vores legeplads er stor og byder på forskellige naturrige lege- og læringsmiljøer med grønne områder, skov, bål sted, svævebane og masser af spændende naturoplevelser, som er tilpasset aldersgrupperne i henholdsvis vuggestuen og børnehaven.

Datoer resten af året

29. oktober - Halloween for børnehaven.

3. november  - fotodag for alle stuerne.

6. november - portrætfoto for børn ifølge med forældre.

16. november - Lygtefest.

8. december - Juleteater for børnehaven.

13. december - Lucia

24. december - 2. januar - juleferie (Regnbuen er lukket)